Da li znate zašto je datum 11.12.’13 poseban?

♥♥♥♥♥ 11.12.13. ♥♥♥♥♥

Ovaj niz je magičan! Primetićete da radi o nizu koji je rastući, samim tim prosperitetan, usmeren ka napretku. Danas, takođe ne slučajno nalazimo se u sudbinskom danu na globalnom nivou, što govori o POZITIVNIM PROMENAMA na polju kolektivnog nesvesnog CELOKUPNOG ČOVEČANSTVA! BUĐENJU SVESTI!!!
Ako sa velikog plana pređemo na ništa beznačajniji individualni plan, možemo napomenuti, usmeriti vas da posmatrate šta je to što se vama dešava u ovom danu, da li ste bili testirani i u kojoj oblasti svog života, možda isprovocirani na neki način od strane ovog divnog dana. Jer ne zaboravite ovo je dan sudbine, skoro da uopšte ne utičete na događanja u ovom danu. Pa šta je to što je kod vas stavljeno na probu vrednosti, istrajnosti. Budite savršeni posmatrač svog dana i zapitajte se da li je baš to što sada izgovarate u skladu sa onim u šta verujete. Budite iskreni prema sebi, pratite svoj osećaj i videćete kako vam se otvaraju vrata za koja ste mislili da ih je nemoguće otvoriti. Ovo je dan NAPRETKA! Pa zar ne želite sebi da napredujete? Parola dana je STRPLJEN SPAŠEN! Nigde ne žurite, posmatrajte, napravite jasan uvid u vaše trenutno stanje. Otvorila se kapija nesvesnog pa ne budite lenji da zavirite u njen sadržaj, jer tu vas čekaju vaši urođeni i stečeni obrаsci mišljenjа, osećаnjа i delаnjа. Jasno odredite ko ste sada, da bi bili bolji sutra! VOLITE SEBE I SVET OKO SEBE!!!

Želim vam da osvestite ljubav u sebi, da probudite lepotu, radost, zdravlje, dobrotu, poštovanje, sklad, harmoniju i moć savršenog kreatora sopstvenog života!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s