RADIONICA NUMEROLOGIJE

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE U NEZABORAVNOM GRADU „ SENSA GRADU SREĆE“. ZA VAS SMO PRIREDILI RADIONICU SA NUMEROLOGIJOM, KOJU ĆE KREATIVNO VODITI VAŠ PSIHO NUMEROLOG DANIJELA MANOJLOVIĆ . PRIUŠTITE SEBI DA U DUHU PRAZNIČNOG RASPOLOŽENJA UŽIVATE U POZITIVNOJ ATMOSFERI! DOĐITE DA SE DRUŽIMO, DA SE KROZ IGRU UPOZNAMO SA SVETOM BROJEVA. DOĐITE DA SE UDRUŽIMO , DA SKLOPIMO SAVEZ KOJI ĆE NAS UVEK PODSEĆATI DA ŽIVIMO U SKLADU SA SOBOM I SVETOM OKO SEBE! ZAVOLIMO BROJEVE, VOLIMO SEBE!

ZA POSETIOCE RADIONICE SA NUMEROLOGIJOM PRIPREMILI SMO IZNENAĐENJE U VIDU DVE NAGRADE, KOJE ĆEMO DODELITI SREĆNIM DOBITNICIMA. ZAHVALNI SMO SVIMA KOJI SU SEBE NESEBIČNO DALI DA BI SE OVAJ NAŠ SUSRET OSTVARIO I DA BI BIO EFEKTNO USPEŠAN! HVALA SVIMA KOJI ĆE NAM DARIVATI SVOJE DRAGOCENO PRISUSTVO I SARADNJU U NAŠEM DUGOROČNOM PROKEKTU STVARANJA SREĆNOG I USPEŠNOG ŽIVOTA MALIH I VELIKIH LJUDI NA OVOJ NAŠOJ ČAROBNOJ PLANETI!

NEPROCENJIVO SE ZAHVALJUJEMO MAGAZINU SENSA KOJI JE ORGANIZOVAO SENSA GRAD SREĆE, GRAD OD VAŠIH I NAŠIH IDEJA, ŽELJA I MAŠTANJA, U OKVIRU UŠĆE SHOPPING CENTRA, NA DRUGOM SPRATU. RADIONICA SA NUMEROLOGIJOM ODRŽAĆE SE 8. JANUARA, SA POČETKOM U 19h I 12. JANUARA, SA POČETKOM U 12H. HVALA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s