MOJA LIČNA POZORNICA U 2014. GODINI

Numerološke prognoze za 2014. godinu 1536615_10152221730986392_798540186_n

Otkrijte šta vas očekuje u 2014. godini na osnovu ličnog bioritamskog broja!

Saberite dan i mesec vašeg rođenja i dobićete lični bioritamski broj koji će vam otkriti šta je to što vas očekuje u 2014. godini.

Primer: Slavica je rođena 12. 12. – sabiranjem dana i meseca, u ovom slučaju 12+12=24 , zatim obaveznim svođenjem na jednocifren broj dobijamo traženi broj, to bi značilo 2+4 =6. Dakle, Slavičin bioritamski broj je broj 6.

Bioritamski broj 1

2014. godina bioritamske jedinice stavlja u polje materijalnog bogatstva, uspeha, mogucnosti. Drage moje bioritamske jedinice, sva vrata će vam biti otvorena. Ne budite lenji da uskladite svoje želje i trenutne mogucnosti i shodno tome ispišete sopstvenu strategiju. Vaše organizacione sposobnosti u predstojećoj godini biće na vrhuncu. Napravite svoj uspešan plan koji će vam pomoći da sebe visoko plasirate, da podignete svoje samopouzdanje i samopoštovano. Razmislite koje vrednosti vas izdvajaju od drugih i iskoristite taj momenat da postanete najtraženija osoba u oblasti u kojoj delujete. Skladno uloženom trudu dobićete i priznanja. Ne zaboravite da kako delujete tako će vam se i vratiti.

Ukoliko ovu moćnu energiju broja 8 koristite u pozitivne svrhe, možete da postignete mnogo. U suprotnom možete uništiti sebe i svet oko sebe. Zdravlje će vam biti dosta dobro, dok će vaša energičnost i Izdržljivost biti na zavidnom nivou. Zato je ovo pravo vreme za akciju, nemojte se predomišljati već delajte. Delajte isključivo u skladu sa zakonima Neba i Zemlje. Ove godine ste pod budnim okom Anđela koji vas čuvaju i usmeravaju da u svakom trenutku ostanete na stazi najvisih vrednosti, a za uzvrat traže od vas da se zadržite u okvirima zakona jer će te u suprotnom biti najstrože kažnjeni. Ovo je dobra godina za pobede u sudskim parnicama. Vaši seksualni apetiti biće jači i izraženiji nego inače i samo praćeni duhovnom potrebom doneće vam pregršt užitaka zadovoljstva. Pratite ritam svoga srca i praktikujte yogu ljubavi. Želim vam uspešnu godinu!

Bioritamski broj 2

Nalazite se pred vratima velikog čišćenja. Dok pospremate generalno svoj život vodite se unutrašnjim osećajem. Sve što čini vaš život, do najmanjih sitnica, stavite na pravo mesto. Zapamtite! Ovo je godina vaših završetaka, oslobađanja i opraštanja od svega što ćete svesno odbaciti kako bi u sledeći devetogodišnji ciklus ušli bez tereta. Zamislite sebe kao najbolju čistačicu svih vremena i odlučno i odgovorno pospremite svoje polje posla, karijere, porodice, vašeg tela, zdravlja, vaših odnosa sa drugima.

Vredno i predano radite jer je ovaj trenutak savršen da se oslobodite svega za vas beskorisnog. Zapitajte se šta je to što vam je trn u oko, šta vam smeta, čini da se osećete loše, šta je to što vas boli, pogađa, koči u sopstvenom napretku, uspešnom i srećnom životu. Bilo da su to vaše trenutne misli, sećanja, obrasci ponašanja, predmeti koji vas okružuju, ljudi, neprijatne situacije koje se ponavljaju; menjajte, odbacujte i selektivno odabirajte samo ono što vama prija. Radite sve sa ciljem da vama bude bolje, da budete zadovoljni sobom , da volite sebe. Sumirajte svoj život u predhodnih devet godina, završavajte započeto, ali se ne preporučuje se da započinjite ništa novo, makar do oktobra. Veliki uspeh vas očekuje jedino na starom dobro razrađenom poslu. Kroz postejeću ljubav i stara prijateljstva, budite iskreni prema sebi i menjajte stara razmišljanja, postulate koji vam ništa dobro nisu donosili. Ako vam nisu do sada valjano služili, neće ni nadalje, budite prema sebi iskreni. Ovo nije godina za početke, tako da osobe koje uđu u vezu postoki mogućnost da veza ili kratko potraje ili da ne bude kvalitetna. Ove godine iskoristite da okončajte sve što je bilo loše pa makar to bio i vaš brak. U godini broja devet razvodi se lako prebole, prebrode i najčešće pozitivno utiču na vašu budućnost. Trgnite se i počnite sa menjenjem načina života, kako bi rasterećeni, pripremnjeni, laki i optimistični ušli u naredni ciklus. Srećan rad!

Bioritamski broj 3

Ovo je godina kada ćete uživati u sopstvenoj kreativnosti i osetiti se svrsishodno. Vaša bezgranična mašta zablistaće na bogatoj pozornici broja 1, u kome se nalazite u 2014. godini. Isto tako u punom sjaju zaigraće vaša moć uzvišenog razmišljanja, smisao za humor , sposobnost da se igrate rečima; izuzetna kreativnost bioritamskih trojki probudiće se iz dubokog sna. Vaš unutrašnji alarm će se oglasiti jer je ovo najvažnija godina u vašem životu . Pruža vam se dragocena prilika da se reprogramirate, da udarite temelje onome što će vam se događati u narednih devet godina. U ovoj godini vi kreirate svoju budućnost.

Igrajte se tako što ćete započinjati sve što poželite da se nađe u vašem životnom iskustvu u bliskoj budućnosti. Sanjajte velike snove, jer ovo je vreme u kome se čuda događaju. Vaša snaga i energija u ovoj godini biće u vrhuncu, a na vama je da je pravilno usmerite i maksimalno iskoristite. Nije lako graditi dvorac iz temlja, slažem se sa vama. Ali druga strana novčića na kojoj bi vaša pažnja valjalo da ostane je veličanstvena. To je osećaj slobode koji možete da živite, postojanje mogućnosti u izobilju! Jer vaša trenutna pozicija je početna; bela, još uvek ne ispisana prva strana romana u kome ste vi glavni lik i pripovedač. Vi se čekate da pišete, zapisujete sve što vam padne na pamet dok istovremeno osećate prisustvo sreće.

Bićete orni za sve, imaćete osećaj kao da ste se ponovo rodili. Koristite kvalitetno svoje vreme tako što ćete odmah ustanoviti koji su vaši ciljevi, napravite sopsveni plan i utvrdite svoje prioritete. Posvetite dovoljno vremena u razmišljanju kako biste vi voleli da izgleda vaš život, kako zamišljate da izgleda život u kome je sve kako vi želite. Neka vas u ovom procesu stvaranja vodi istina i odlučite da uvek imate jasan uvid u ono šta želite, jer ćete morati da donosite ozbiljne odluke. Posejte dobro i zdravo seme u svim segmentima svog života i očekujte najbolje ishode.

Otvorite srce za nove puteve, iskustva, ljude, budite uzbuđeni novim događanjima jer postoji mogućnost da se proslavite. Otvara se polje promene posla ili mesta boravka . Ukoliko ste u dugoj vezi, postoji velika mogućnost da ćete je ozvaničiti brakom. Čestitamo! A ukoliko ste sami i želite da započinjete vezu, biće to sa do sada vama nepoznatom osobom. Probudite se, ne smete da spavate jer ovde se govori o vašoj budućnosti koju na sreću samo vi možete da stvarate. Želim vam obilje radosti!

Bioritamski broj 4

Vaša osobina da sve organizujete, unapred isplanirate i disciplinovano se držite zacrtanog puta može otežati vaše predstojeće putovanje kroz sudbinsku godinu. 2014. godina za vas predstavlja je vreme koje je daleko više obojeno vašim osećanjima, nego rečima. Tako da vas ne čudi što mnoge stvari nećate moći sebi da objasnite ako krenete putem analize misli, reči, dela. Vaše polje jasnoće, uspeha, napredka u narednom periodu nalazi se u vašim osećanjima. Što pre pažnju preusmerite i date primat osećanjima i napustite prošlogodišnje logičke alatke, brže ćete se i lakše kretati kroz životna iskustva.

U ovoj, za vas sudbinskoj, godini nećete imati potpunu kontrolu nad sopstvenim životom. Dešavaće vam se sve što je zapisano u vašoj knjizi života. Sve što ste do sada posejali, vi ćete u ovoj godini žnjeti. Vaše polje nesvesnog postaje jako i dominantno; ako pažljivo pratite iskustva kroz koja ćete u narednom period prolaziti, imaćete jasan uvid kakvog je kvaliteta vaše seme koje ste sejeli prošle godine. Ovo je godina izazova, tako da budite spremni da na svim poljima vaši temelji budu testirani. To takodje znači da će biti testirani svi vaši prošlogodišnji planovi, ciljevi, sve ono što što ste vi kreirali svesno ili nesvesno.
Zato na početku godine obećajte sebi da ćete u narednom periodu malo da usporite, čak da u neko vreme pritisnete i pauzu. Vaš primarni zadatak za 2014. godinu je da naučite šta je to strpljenje, takt, diplomatija, senzitivnost. Zapamtite, magična formula za ovogodišnji uspeh. Samo sopstvenim strpljenjem i saradnjom sa drugim ljudima nastavljate uspešno sve što ste započeli prošle godine. Kada god uključite druge ljude u bilo šta što radite, dosta ćete olakšati sebi i sve će se lagano odvijati, baš onako kako bi trebalo.

Afirmacija za početak svakog dana u ovoj godini glasi: JA SE OSEĆAM DOBRO! Ovo je vreme osećanja i zahteva od vas da se opustite. Opustite se odmah, to je za vaše najveće dobro. Dosta šetajte, pijte dosta vode, često se kupajte, to će vam jako prijati. Plešite, uživajte prepušteni muzici. Bićete pojačano senzibilni, pa postoji velika šansa da vas posete vaši strahovi, da vas pročiste vaše suze. Olakšajte sebi i prepustite se sudbinskom toku, DOPUSTITE DA VAS NOSI REKA ŽIVOTA. I sami znate da što ste krući, to ste i lomljiviji, zato birajte da budete fleksibilni. Svi vaši odnosi pokazaće sklad ili nesklad. Dajte sve od sebe da budete bolji u svakom odnosu i da sve jasnije komunicirate sa ljudima oko sebe. Odnosima u kojima ste osetili nesklad dajte primat, jer su oni vaše slabe tačke.

Bioritamski broj 5

Pamtićete 2014. godinu kao jednu od svojih najprosperitetnijih godina. Kada se za dve godine osvrnete na nju, imaćete pravu sliku o njenoj lepoti širenja. Ovo je godina u kojoj ćete doživeti neograničenu radost kroz kreativnost. Od vas se traži da budete radosni, veseli, nevini, detinjasti,vedri. Prvi vaš zadatak je da zastanete, i pronađete radost duha unutar vas. A drugi vaš važan zadatak je da zarazite svet oko sebe sopstvenim optimizmom. Trudite se da se u svakom trenutku dopadnete prvenstveno sebi. Izgovarajte pozitivne, lepe reči, budite radosni dok širite ljupko, ljubazno reči oko sebe. Ova godina je idealna za vašu beskrajno radoznalu prirodu, koja kroz stalne promene želi da doživi od svega po malo. Afirmacija za napredak i uspeh u ovoj godini: JA ZNAM DA MOJA MAŠTA MOŽE SVAŠTA!

Vaše emotivno i mentalno polje boraviće cele godine u ambijentu ljubavi, radosti, kreativnosti, u prostoru sreće. Oživite u sebi najlepša osećanja i dopustite im da preplave sva vaša čula. Ovo je godina igara, i od vas se očekuje da se igrate. Razum i racio u vašoj priči imaju sporedna mesta, jer ste pod vladavinom broja tri gde suvereno vladaju emocije. Ne budite ozbiljni, ne shvatajte život preozbiljno. Dopustite sebi da budete srećni, smejte se svakom danu, budite očarani životom kao dete. Probudite dete u u sebi i igrajte se do mile volje, sada vam je sve dozvoljeno. Vaš društveni život biće izuzetno aktivan i vaše predstavljanje sebe biće originalno, jako, upečatljivo. Možete se osećati uznemireno i nestrpljivo. Dobra vest je da niko to neće primetiti sem vas, a loša vest je da ste izgubili kontrolu nad svojim emocijama. A ne zaboravite koji je vaš najvažniji cilj za ovu godinu, upravo da preuzmete kontrolu nad sopstvenim emocijama. To nije nimalo lak zadatak, ali nije i nerešiv.

Olakšaćete sebi tako što ćete sve što vam je bitno beležiti na papir. Zapitajte se šta je to što vam najviše privlači pažnju, šta je to što jako želite u svom životu i umerite svu svoju energiju ka tome. Kada niste sigurni da li je nešto dobro za vas ili nije, odložite vreme za odluke, baš zato što su važne, jer možete brzopleto reagovati. Da li je ovo pravo vreme za ljubav? DA! Ovo je ustvari vreme ljubavi! Otvorite svoje srce, gajite najljubavnije emocije u sebi i tako ćete doživeti neverovatna ljubavna iskustva.

Ukoliko ste u braku javiće vam se apsolutna želja da obnovite vaš ljubavni odnos, da ga maksimalno obogatite. Ukoliko ste slobodni strelac, u potpunosti se predajte mislima o ljubavi i tako pripremite da baš u vaš u život uplovi savršeni ljubavni partner.Vaš ljubavni san postaje vaša stvarnost! Iznenediće vas brzina kojom će se stvari oko vas odvijati u vašu korist! Ako iskoristite prilike koje vam budu ukazane , na ovu godinu gledaćete kao na godinu uspeha na poslovnom planu, godinu velikog priliva novca, i povoljnih ulaganja. Zatim, pamtićite ovaj period po dobroj komunikaciji, druženju, prijatnim i pitkim razgovorima, po novim kontakatima bitnim za vašu budućnost, ljubavnim događanjima.

Vaše emocije biće jake, intenzivne, stoga ne zaboravite da se što više odmarate, regenerišete, kad osetite da treba zastanete, zastanite. Dozvolite sebi da obnovite i napunite svoju energiju koju će srce nemilosrdno trošiti na sebe. Ako ne stavite kočnicu i ne odmorite se; očekujte umor, stres, preopterećenost, nervozu, nezadovoljstvo. Takođe očekujte emocionalnu napetost, kao najveću neprijatnost, jer veše telo bez goriva i muči se. Život je u vašim rukama, izaberite najbolje za vas! Izaberite da budete osoba fantastičnih ideja i sejte ih posvuda, ubrzo će vam se vaš kreativni rad isplatiti!

Bioritamski broj 6

U 2014. godini radićete više nego ikada. Ulazite u carstvo četvorke koja vas stavlja u ograničen prostor delovanja. Ova godina vam postavlja iznova i iznova granice vašeg delovanja ; ne bi li se vi izveštili i toliko uvežbali da na kraju počnete lako da iznalazite bezbroj načina da ih neprestano pomerate. Ova godina simbolizuje stalnost, stabilnost i uspehe praćene naporima. Uvek će pred vas postavljati novu prepreku i staviti vas u situaciju da ako hoćete dalje da morate da je savladate.

Vi ste sada učenik plemenitog učitelja Saturna koji radi isključivo sve u vašu korist, u nameri da napredujete. Prvi vaši idealni koraci u ovoj godini bili bi da odlučite čvrsto da se disciplinujete. Zatim zadajte sebi zadatak da naučite sve što možete u vezi tačnosti, u vezi organizacije. Iznađite načine da postanete delotvorni. Sve svoje ideje, želje pišite na papir, zacrtajte svoje ciljeve. Jer sada je vreme da praktično planirate svoju budućnost. UZMITE PRAZAN LIST PAPIRA i ZAPIŠITE SVOJIH DESET CILJEVA ZA 2014. GODINU!

Zapisujte svoje ciljeve jasno, u obliku afirmacija, uvek u prezentu i pvom licu jednine. Npr. Ja svaki dan isplaniram unapred! Dala sam vam jednostavan primer Brajana Trejsija, jednog od vrhunskih profesionalnih predavača na svetu u oblasti ličnog i poslovnog uspeha. Radite na ličnom uspehu. Šta za vas predstavlja uspeh? Odvojite dovoljno vremene da porazmislite o tome. Ove godine se od vas traži posvećenost. Da biste ubirali plodove uspeha , sve morate dobro da isplanirate, organizujete u skladu sa vašim ciljevima. Budite ozbiljni jer sada bi trebalo da postavite čvrste oslonce svojim ciljevima i onom što želite da traje u budućnosti. Ovo je vreme idealno za konkretne poduhvate i za započinjanje novog posla.

Ne štedite sebe, dato vam je izobilje energije za sve prekovremene poduhvate. Nemojte brinuti o svom zdravstvenom stanju, mada ćete osećati razne zdravstvene tegobe. Bićete bolešljivi, od prehlada pa nadalje, ali to će trajati samo koliko i ova godina. Uživaćete da posećujete saradnike i prijatelje, stoga pažljivo isplanirajte svoje vreme da vaši lični projekti ne trpe. 2014. godina vam donosi mogućnost sklapanja braka ili ako ste u braku očekujte prinovu. Uvedite praktično u sve vidove vašeg života i očekujte uspeh! KROZ GVOZDENU DISCIPLINU VINITE SE MEĐU OBLAKE! Srećno!

Bioritamski broj 7

Dobrodošle u jednu od najlepših godina u vašem životu. Bioritamske sedmice su otmene osobe koje zrače plemenitošću. One uvek imaju neku njihovu logiku i žive u maštarijama. Godina koja je pred vama, drage sedmice, je u znaku avantura i proboja u nova polja izazova i rasta, složićete se idealna za vaš spoznajni duh i unutrašnje bogatstvo vaše duše. U 2014. godini ćete shvatiti ili potvrditi da ste neograničeno biće i da baš sve možete.

Putovaćete većinu svog vremena raznovrsnim putevima kako unutrašnjim tako i spoljašnjim. Iskoristite savršenu poziciju i proširite vaša čula. Mirišite, dodirujte nove stvari, osluškujte nove zvuke, obogatite svoje ukuse. U ovoj godini vaš najvažniji zadatak je da obećate sebi, ako je potrebno stavite sebe pod zakletvu da ćete svakog dana uraditi neku novu stvar, bez obzira koliko ona nevažno izgledala. Ovo neka vam postane pravilo dana koje ne smete prekršiti ni po cenu života. Potrebno je da naučite da se krećete za promenama i da naučite da ih volite. Na taj način ćete sebi obezbediti, kada su promene u pitanju, pozitivan ishod.

SVE NA OVOM SVETU JE UVEK U PROMENI, TRANSFORMACIIJI. Zavoliti promenu znači voleti svaki trenutak svog života, voleti sebe! Ne propustite da ove godine promovišete sebe ili svoje projekte jer će vas ljudi primiteti po entuzijazmu. Osetićete slobodu , rasterećenost , veliko olakšanje. Uživajte i upoznajte svet oko sebe jer naučeno u ovoj godini postaje trajna korist koja vam donosi satisfakciju i obilje novca. Vaša nova iskustva su istraživanja i duše i tela i vašeg višeg Ja. Uplovite u svaki dan sa mišlju i osećajem da vas u njemu čekaju savršene, uzbudljive avanture za jednog pustolova kao što ste vi. Budite uzbuđeni i očekujte samo najbolje od života. Mnoge stvari ćete realizovati olako. Stoga iskoristite ovo vrema da se eksponirate, za sastanke, dogovore, pregovore, učenje, obrazovanje, i ovladavanje bilo kojom veštinom komunikacije. Ljudi će voleti da čuju vaše stručno mišljenje ili savet. Mogli biste steći svetski ugled i postati jako popularni.

Ne bacajte olako šanse i mogućnosti koje vam pruža godina u broju pet. Ovo je godina promena pa lako može da vam se dogodi promena u vezi prostora u kome živite i radite, češća putovanja, počeci novih poslova. Ovo je i godina avanture pa će se isto oslikati na vaš ljubavni život. Ukoliko ste slobodni bićete jako privlačni suprotnom polu, često mlađim osobama od vas. Bićete koketni, zavodljivi, zapaženi. Ukoliko se upustite u vezu očekujte brojne promene, ništa neće biti stalno. Za naše sedmice u braku savet je da svakim danom unose svežinu, velike i male novine, nove mirise, boje, nov pogled na vašu bračnu zajednicu. Predložite vašem partner da neko vreme zajedno unosite novine u vaš odnos i tako oplemenite i obogatite vašu bračnu avanturu.

Odaberite da imate bolji, lepši, ljubavniji odnos i bez nedoumica radite na tome stalno. Vaše najveće blokade su vaši strahovi. A dobra stvar je da vi uz pomoć numerologija znate da je ovo godina oslobađanja, a ne vezivanja. Oslobodite se svih strahova tako što ćete sebi reći da znate kuda oni vode, da donose ružne stvari i da vam se ne dopada da živite u strahovima. Zatim odmah izaberite da se osećate dobro i slobodno, birajte da se osetite lako, raširite svoja krila i vinite se bez ikakvog tereta do vedrog, plavog beskrajnog neba! BUĐENJE, PRED VAMA SU NOVA ISKUSTVA!!!

Bioritamski broj 8

Kao što je sve kod vas crno ili belo, takva će vam biti naredna godina jako dobra ili jako loša. Vrlo je bitno s početka da usvojite činjenicu da samo vi znate odgovor na to pitanje. Ulazite u godinu broja šest. Ukoliko ste se u 2012. godini disciplinovali i ukoliko ste postali svesni svoje moći i naučili da je kontrolišete i usmeravate u pozitivnom smeru, očekujte i od ove godine samo najbolje plodove. U suprotnom uništićete sebe i svet oko sebe. Vi ste osoba koja uvek ima velika očekivanja i uvek znate šta je ispravno. Zato sada pratite svoj osećaje i tako ćete saznati kakvo je gorivo koje pokreće vaš životni pogon, dobro ili loše. Ako je bilo loše , odlučite da od sada bude dobro. Da, toliko je jednostavno. i tek tada zaigrajte igru ovogodišnju igru: PRONAĐI HARMONIJU U SVOJOJ PORODICI TAKO ŠTO ĆETE DAVATI i ISTO TAKO i PRIMATI IZOBILJE LJUBAVI!

Ove godine je dominantno vaše polje odnosa u porodici i u prijateljstvu. Pazite, vaše polje odnose. To znači da ste vi odgovorni za njihovu atmosferu. Da li će vaši onosi biti vedri ili tmurni, teskobni, vi ste jedini vlasnik ogovora na ovo pitanje. Neki od vas dok ovo čitaju, pomisliće: Kako samo od mene zavisi, pa za odnos je porebno barem dvoje. Odgovor na ovo pitanje je ključna tačka uspeha. Odnos bez koga vaš život ne bi imao nikakvog smisla je vaš odnos sa sobom!

Da biste davali i primali ljubav, vi prvenstveno morate da zavolite sebe. Kada volite sebe, vi u stvari osećate ljubav, a kada osećate ljubav vi i postajete ljubav. Da biste ispunili ovogodišnji zadak valjano, širili ljubav u svojoj porodici i među svojim prijateljima, vaš prvi korak da bezuslovno zavolite sebe. Voleti sebe znači oprostiti sebi, poštovati sebe, biti zahvalan na sebi kao takvoj/m. Odlučiti da od sada pa nadalje želite da se osećete dobo, da uvek olakšavate sebi, da mislite pozitivno o sebi, da očekujete samo najbolje od sebe. i život će vam se promeniti samo zato jer ste vi sebe promenili.

Pretočite sebe u ljubav, jer vi jeste ljubav. Morate da osećete radost da bi širili radost, to je jedna velika istina. Sada kada ste se setili svih istina, vreme je da unisete svežinu slobode i širenja kroz ljubav, u svojoj porodici, u svom domu, u svojoj zajednici. Naučili ste da što više vodite računa, prvenstveno o svojoj unutrašnjoj higijeni, svi će imati korist od toga. Vaš zdrav, pozitivan duh širićete kao zarazu, a njene posledice će biti vaša zdrava porodica, vaši savršeni međusobni odnosi, puni ljubavi, razumevanja, poštovanja, radosti, smeha, dopuštanja. Radosno davanje i služenje razlikuju se od činjenja stvari pod imperativim. Vi ništa ne morate, vi želite da pomognete svakom ko vam zatraži pomoć iz porodice, familije, od prijatelja, dobronamerni, nedobronamerni, prosjaci.

Budite zahvalni na svakoj takvoj situaciji u ovoj godini jer na taj način vi univerzumu vraćate vaš dug iz prošlosti za sve lepo što vam se dogodilo. Na poslovnom planu imaćete same upehe. Čeka vas povećanje plate ili zarade i to iznenada. Ovo je godina posvećenosti i ljubavi, pa očekujte da budete isprošene. Ili ako ste muškarac, možete lako da se odlučite za osnivanje porodice. Ovo je period romantike pa ako poželite da više ne budete sami, energija ove godine će usmeriti sve svoje snage da vam se želja i ostvari. Ovo je godina poklona, prilika za neočekivano bogatstvo. Posvetite sebe drugima i znajte da će vam se uzvratiti lepim. Vreme je za zadovoljstva i užitke. A i lepo se lepim vraća, zar ne?

Pa dobro razmislite pre nego što koraknete u godinu šestice, čije je prezime ljubav, šta je vam se više dopada BRAK ILI RAZVOD, HARMONIČNI i SKLADNI ODNOSI ILI TOTALNO HAOTIČNI ODNOSI, LEPO ILI RUŽNO, LJUBAV ILI MRŽNJA, RAZUMEVANJE ILI KRITIKA, ODGOVORNOST ILI NEMARNOST, USPEH ILI NEUSPEH, LEPA REČ ILI SVAĐA, ŽIVOT U RADOSTI ILI ŽIVOT U OČAJU? Izaberite pojmove koji će činiti najveći deo vašeg života u narednoj godini. Želim vam da upoznate čaroliju posvećenosti sebi i dopustite okeanu ljubavi da preplavi vaš svet i sve u njemu ! Živeli!

Bioritamski broj 9

Vi ste svesne svoje uzvišene lepote i ljubavi. Vi osećate iskrenu brigu za celo čovečanstvo. Pomažete drugima svojom saosećajnošću i razumevanjem. Brinete o problemima celog sveta, dramatizujte stvari sa jednom jedinom željom, da rešite sve probleme na planeti Zemlji.

Sada je vreme da pritisnite pauzu i sa spoljašnjeg, gobalnog plana da pređete na unutrašnji, lični plan 2014. godine ulazite na teritoriju Urana, vladara vaše lične godine u broju 7. Vaša spoljašnja tačka posmatranja menja se ka unutrašnjoj, hteli vi to ili ne. Pred vama će se otvoriti put ka vašoj unutrašnjosti. Zadatak koji je pred vas postavljen iziskuje da zaronite duboko u sebe i uspešno pronađete sopstveni smisao i veru. Kao što smo već izneli, vi se u ovoj godini povlačite od spoljašnjeg života i prelazite most koji vodi u untrašnji svet sa misijom da suvereno zagospodarite i donesete vreme mira. Na koji način ćete postići unutašnji mir? Razmislite već sada koje su to veštine i sposobnosti kojima bi trebelo da ovladate ne bili uspešno ispunili svoj zadatak.

Mir je odsustvo misli, tako da bi vas svakodnevna meditacija od 15 minuta neometanom brzinom vodila ka vašem cilju. Kada postignete vreme mira sa sobom, na sva vaša pitanja imaćete odgovor, biće to lavina spoznaje. Radujte se unapred životu u ovoj magičnoj godini. Očekujte samo najbolje, slavite život! Ovo je vreme kada je za vas sve moguće, vreme čarolije na delu. Jer ne zaboravite da ste u polju sedmice. Sedam je sveti broj, broj stvaranja. Sedam je životna esencija. Ona je životna energija. U svetu broja sedam težina nepostoji, on je nevidljiv i neopipljiv, nema mirise, ni boje, on je nematerija. Sedmica je čudo života! Ona je ciklus rađanja i smrti, smena godišnjih doba, svet ideja, informacija, nevidljiva nit koja sve što je ikada postojalo i postojaće povezuje u jedno, ona je evolucija. Ona je duša prirode.

Sedmica je najviša inteligencija. Njeno carstvo je bezgranično, jer ona je sami univerzum. Sedmica je čudo transformacije, alhemija života. Lekcija koju bi trebalo da naučite je da sve povezano i da ste vi deo svega. Spoznajte svoju božanstvenost. Vi ste se mnogo više od onoga što sebi priznajete, vi ste deo velikog božanskog plana. Ako je ljubav isto što i radost, ako je radost isto što i svetlost, ako je svetlost isto što i moć Ako je moć isto što i dobrobit, ako je dobrobit isto što i sreća, ako je sve jedno, onda ste vi sve. U prirodi devetki je da oseća ljubav prema svemu postojećem. Otkrite izvor vlastite inspiracije i postanite sami sebi najveća inspiracija.

Vi ste ta magiča svetlost koje će obasjati svaki mračan kutak u vama i rasvetliti ga. Zapamtite da je vaš spoljašnji život ogledalo vaših misli. Misao je ta koja stvara, vi to već znate. Verujte riznici znjanja koja se nalazi u vama, osluškujte svoj unutrašnji glas, verujte svojoj savršenoj intuiciji i sve kockice će pred vama početi da se sklapaju, imaćete jasan uvid u višu stvarnost. Vi stvarate svoj svet, to je najveća istina koju će vam darovati vaša lična godina u broju sedam. Zamislite da imate čarobni štapić da stvorite svoj savršeni svet. Šta je to što čini moj svet savršenim? Svako dana, sata, minuta u 2014. godini, postavljajte sebi ovo pitanje. Razmišljajte o vašem savršenom svetu do najsitnijih pojedinosti. Oživite u sebi svoj savršeni svet do tačke u kojoj on postaje vaša realnost.

Ovo je za vas godina duhovnog rasta, širenja vidika, šireg sagledavanja situacije, mašte, mogućnosti, vreme čuda u kome vi postavljate granice mogućeg i nemogućeg. Pogledajte, vi u ruci već držite čarobni štapić! Verujte stvaraocu u vama, svojoj kreativnosti, zamahnite i zadivite sebe i svet oko sebe. Želim vam da živite svoje snove!

Dragi moji želim vam Srećnu i Uspešnu Novu godinu, nadasve Radosnu! Volite sebe i svet oko sebe! Dopustite sebi da vam se događaju čarobne stvari i one će se oko vas rojiti. Ključ vašeg skladnog života ste vi, dragi moji! Živeli!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s