<3 NUMEROLOGIJA <3 OTKRIVA VAŠ LJUBAVNI IQ <3 <3 <3 <3 <3

1509797_10152592575133012_1659064320_nLJUBAVNI PLES BROJEVA

NA OSNOVU VAŠEG BIORITAMSKOG BROJA, UPOZNAJTE BOLJE VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT, PREPOZNAJTE SVOJE POTREBE, ŽELJE SVOG PARNERA! DOPUSTITE SEBI DA OSVETLITE VAŠ LJUBAVNI ODNOS .

BIORITAMSKI BROJ IZRAČUNAĆETE LAKO, PROSTIM SABIRANJEM VAŠEG DANA I MESECA ROĐENJA.
Npr. Svetlana je rođena 10. Avgusta, njen bioritamski broj dobijamo sabiranjem dana i meseca njenog rođenja, dakle 10+8=18, zatim svodimo dvocifreni broj 18 na jednocifreni prostim sabiranjem 1+8= 9, i dobijamo Svetlanin bioritamski broj , broj 9.

Da bi upoznali svog partnera, neophodno je prvo da upoznate sebe. Sledeći tekst namenjen je vašem bioritamskom broju koji će vam bolje objasniti vaše želje, stremljenja, vašu prirodu u ljubavnim odnosima, vezi ili braku. Pa šta vam poručujuje vaš broj?

Bioritamski broj 1

Vi ste osoba koju u ljubavi vodi strast, vaši impulsi. Neophodno vam je da poštujete svog partnera, da ga volite, i delate u skladu sa tim. Birate partnere na koje ćete biti ponosni, koje možete predstaviti svojim prijateljima i porodici uzdignute glave. Posedujete urođen ilični šarm koji koristite tako vešto, prirodno u igri zavođenja. U vašoj vezi, neprijatnosti se javljaju kada se od vas traži da žrtvujete malo svoje slobode. Pa ako je već tako vi birajte pokornije parnere, mada vas oni neće u popunosti ispuniti . Vi tražite maksimum od ljubavnog odnosa, od svog partnera, u većini slučaja to i dobijate. A zauzvrat dajte mali deo svoje slobode, parče svog neba i zaplešite tango sa svojom drugom polovinom, slušajući Večnu Muziku Sfera.
Žena jedinica od rane mladosti je u potrazi za pravom ljubavi. Ona je strastvena, vatrena, puna snova i ideala. Zna u svakom trenutku kako da ugodi svom muškarcu. Ovo je žena koja živi za ljubav!
Muškarac jedinica je strastven, dominantan u ljubavnoj igri. Uživa u odnosu koji dozvoljava njegovoj bezobraznoj mašti da se osvari. Uporan je, i kada vas jednom nacilja kao svoju ljubavnu metu, neće odustati dok vas skroz ne osvoji. Za njega NE kao ogovor ne postoji.
Ljubavna iskra jedinice: “Volim te što si ti ta/taj skojom želim da pričam pre nego li utonem u slatki san.”

Bioritamski broj 2

Vi ste nežna i senzibilna osoba, vi osećate dušu vašeg parnera i uvek ste spremni da se prilagodite. Sanjar, to ste vi. Vešti ste u zavođenju, plesu ljubavi. Živite za trenutak kada ćete privući u vaš život svoju Večnu Ljubav. Idite putem kojim vas srce vodi i želim vam da upoznate, ako to već niste, dostojnog partnera sa kojim ćete deliti žestinu svojih osećanja. Vi ste otvoreno srce za sve ljude, ali bez ljubavnog saputnika život vam nije kompletan. Vaše srce u mnogome zavisi od poštovanja i ohrabrivanja onih koje volite. Pa kada vas kritikuju, vi znate i da izgubite tlo pod nogama i svašta da izustute. Tada izaberite da povratak u vaše prirodno stanje mira bude što brže. Vratite svog miroljubivog sebe i nastavite ples u ljubavnom vihoru.
Žene dvojke rano se upuštaju u seksualne odnose. Iako je ovo žena koja više uživa u igri zavođenja. Ona voli ukus poljubaca, nežnih milovanja. Njena priroda je romantična.
Muškarac dvojka je romantičan, nestalan u ljubavnoj igri. Inicijarivu u 80% slučajeva prepušta svojoj partnerki. Znaju biti neodgovorni u ljubavnom odnosu.
Ljubavna iskra dvojke:” Činiš me boljim čovekom.”

Bioritamski broj 3

Sve u vama odiše romantičarskim duhom. Uvek ste zaljubljene i ljubav koju dajete duboka je i potpuna. Vaša priroda je umetnička, vaša mašta je bez granica. Bojite svojim živim duhom i savršenim smislom za humor sve vaše ljubavne odnose. Vašim partnerima pristupate ovorenog srca, potpuno se predajući ljubavnom plamenu koji bukti u vama. Vi volite da ste slobodni, razigrani, u ljubavnom zanosu. Za vas je ljubav sentimentalna igra. A Monotinija koja guši vaš ljubavni plamen, vaš najveći srah. Vi pokušavate da bežite glavom bez obzira kada takva atmosfera nastupi. Trojka voli da se igra, voli izazove, da joj se dive. Dokle god ste u svom stanju ljubavi i radosti, vi ste srećni i bezbedni jer monotonija tu ne stanuje. Uživajte u svojim ljubavnim igrama i nepovređujte svoje srce, jer niko to drugi ne radi sem vas. Iznad svega volite sebe, vaše srce je oganj ljubavi, pa izabirite da vašu ljubavnu vatru podpaljujete najljubavnijim mislima.
Žene trojke su vatrene u ljubavi. Celo njeno telo je erogena zona. One su šarmantne, stalno u pokretu za idealnim parnerom. Stalna potraga za onim ko će deliti njen izmaštani savršeni doživljaj, ove žene slabi. Njeni visoki zahtevi često je vode u stranputicu ili promiskuiteta ili totalne nezainteresovanosti. Šta tražite, to i dobijete. Pa izaberite na svakoj raskrsnici da igrate igru u radosti, to vaš put ljubavi i slobode. Ljubav na otvorenom, pod vedrim nebom, za vas je prava uživancija.
Muškarc trojka je savršeni zavodnik visokog stila. Njegova ljubavna igra sa partnerkom odigrava se u čistoj erogenoj platformi. Prvenstveno ceni ličnu slobodu. Obožava erotske igrice, igre osvajanja i zavođenja. Plimu strasti u njemu budi erotska masaža. Voli da mu se dive.
Ljubavna iskra trojke: “ Znam da sam zaljubljena toliko da ne mogu zaspati. Moja ljubavna stvarnost lepša je od mojih najlepših snova!”

Bioritamski broj 4

Vi ste nežni, osećajni i zaljubljivi. Vama je u ljubavi neophodna sigurnost, iskrenost, postojanost. Idealni partner za vas je osoba koja je čestita, poštena, koja gaji prava, iskrena osećanja prema vama, poštuje vas i spreman da vam bude veran do samoga kraja vašeg ljubavnog plesa. Da vas ne napušta ni kada se pojave i pogrešni koraci. Poverenje je za vas najdogecenije, tada se vi u potpunosti predaje i otkrivate svoju divnu postojanu prirodu. Često navlačite hladnu i rezervisanu masku na svoje lice , pa se drugima činite nepristupačnim. To radite ne bi li sačuvali svoje srce jer znate da ljubavna srast i ljubavne avanture, mogu vas povrediti. Vi imate jedan zahtev a to je dugoročna vernost, predanost i iskrenost vašeg ljubavno plesa. To vam pruža sigurnost, opuštenost, to vas uvodi u svet strasti. Vaša vrednost je u trajanju. Ako bilo ko pokuša da ugrozi vaš dom i dirne u vašu porodicu, postajete opasni i spremni za osvetu. Čuvajte sebe i svoje voljene, ali i pazite da nepređete granice koje vam nisu dozvoljene, čuvajte svoju čast, vaš ugled i ime koje ste vredno gradili i bitajte put dogovora, mira.
Žena četvorka je skrivena vatra. Ona je izvanredna ljubavnica koja vas direktno vodi u ekstazu. Ona je učiteljica u ljubavnoj postelji. Taj vulkan strasti se razbuktava godinama. Punu ljubavnu zrelost postiže u srednim godinama, kada gubi strah od obijanja. Postaje samopouzdana i daje svojim partnerima pregršt zadovoljstava u seksualnoj prirodi njihovog odnosa. Ovo je žena koja najviše uživa u samom činu ljubavne igre.
Muškarac četvorka je ozbiljan, uspešan i nadasve veran. Od svojih partnerki očekuje više od telesnih dodira. Ona traži pouzdanost i podršku. Ovaj čovek poseduje veliku seksulnu energiju, on je istrajan i izdržljiv u ljubavnom plesu. Zajedničko zadovoljstvo je ono što on želi, obostrano uživanje u potunosti.
Ljubavna iskra četvorke:“ Volim te svakim danom sve više, svako novo rađanje Sunca potvrđuje mi našu predanu, iskrenu ljubav, njenu postojanost.“

Bioritamski broj 5

Ova osobe u ljubavi traže prijateljstvo, razumevanje, slobodu pokreta. Petica je neumorni pobornik slobobnih odnosa. Stalno u porazi za novim načinima da naglasi koliko je bitna nezavisnost, veza koja nije okovana pravilima društva. Ona na svom ljubavnom podujumu želi nekog sa kim će da udiše čist vazduh, sladak u svojoj neizvesnosti. Petice nose promenu, one donose nove korake ljubavnom tangu, bogate ga, šire. Ne ostaju nikad na ustaljenim stazama. Petice, vi lebdite u oblacima ljubavi. Volite avanture, putovanja, druženja, slobodu, sve što je novo. Poletnog ste temperamenta, energični, zavodite u jednom dahu. Vi ste ljubavni mag koji svojom harizmom i spontanošću privlači svoje partnere. Za vas je svaki ljubavni trenutak dragocen. Sa trenutnim parnerom volite da delite, svoje radosti, želje. Vaša primarna želja je da se isprobate sve najljubavnije ukuse vašeg ljubavnog onosa. Plešete vođeni ljubavnim svetlom. I dokle god zvezdano nebo osvetljava podijum na kome u zanosu igrate ljubavni ples dva slobodna bića. A kada zgasnu zvezdane iskre, za vas nestaje i čarolije. Vi tada krećete dalje, napuštajući lako celokunu pozornicu i parnera njoj. Jedino što je stalno kod vas je vaša nestalnost.
Žena petica je zavodljiva, šarmantna, magično vešta u ljubavnim cvrkutanjima. Ona je slobodnog duha i ne voli da je partner ograničava u njenom kretanju. Jako voli da se druži, da izlazi i sklapa nova prijateljstva. Ona je maštovita, radoznala, provokativna. Zadržava mladalački duh i u zrelim godinama, pa je muškarci, često mlađi od nje, nikada ne zaboravljaju. Žena petica uživa u verbalnom udvaranju, u očijukanju, lascivnim šaputanjima, pa i provokativnim izazovima. U ime zadovoljstva, spremana je na sve vidove eksperimentisanja, uvek iznova drugačijih.
Muškarac petica je jako interesantna ličnost. Inteligentan je, iznad svega duhovit, zanimljiv. On vam ne nudi izvesnu budućnost, ali vam daje neizmerna trenutna zadovoljstva. Pored njega je sadašnjost zabavna. Uživa da vodi ljubav okružen ogledalima i pod uperenim svetlosnim reflektorima. On vam pruža raznolikost, ali ne i sigurnost.
Ljubavna iskra petice:” Opijen sam svežinom naše ljubavi:”

Bioritamski broj 6

Ovde se LJUBAV piše velikim slovom. Za vas, drage šestice, Ljubav jeste Harmonija. Vaša priroda je romantična i nadasve zaštitnička. Vi dajete celu sebe da biste živeli mirno, u Ljubavi. Zavodite svojom blagom prirodom i neizmernom lepodom svoga duha. Vi ste oličenje telesne lepote i garcioznog držanja. Ljupki ste i užIvate u dugim, idiličnim razgovorima sa svojim ljubavnim partnerom. Volite da stalno pokazujete svom partneru koliko vam je stalo do njega, do postojanosti vašeg ljubavnog gnezda. Pa nekad i preterate sa pažnjom, poklonima, i ostalim dokazima ljubavi. Koliko ste vi slatki, pitki, ljubavni. Vi jednostavno volite da volite, ali da to i salno prikazujete. Za vas je ljubav umetničko delo, a ne jedna reč. Vi zahtevate da budete voljeni i poštovani. Sviđa mi se vaša jasnoća i čistina doživljaja ljubavi. Vi ste simbol lepote, esteta. Pa pazite da izbor vaših partnera se ne zasniva samo na njihovoj lepoti tela. Jer vaš ljubavni let je i let lepote duha.
Žena šestica prefinjeno zavodi. Ona je suptilna, otmena i izrazito ženstvena. Uživa u igri zavođenja intenzivno, od samog početka do samoga kraja. Od ljubavnog plesa pravi predstavu. Pojaviće se u izazovnom vešu, sa ciljem da rasplamsa maštu njenog saigrača. Njeni pokreti su izazovni, lagani, nežni. Ona vas obasipa komplimentima, očekujući da joj uzvretite isto merom.
Muškarac šestica voli da osvaja. Privlače ga otmene, harizmatične žene. Spreman je da sa vama celu noć pleše u ljubavnom zanosu. Osetljiv je na potrebe svoje ljubavne partnerke. Ambijent u kome se odvije njegova ljubavna romansa mora da bude otmen. On je ljubavnik visokog stila, pružiće vam sigurnost i pregršt uživanja.
Ljubavna iskra šestice: ” Naša ljubav je uzvišeno stanje postojanja, nektar našeg zajedničkog blažesnog života.”

Bioritamski broj 7

Vi ste osoba koja poseduje najviši stepen perfekcije. Birate radije da živite bez ljubavnog parnera, jer ne pristajete na prosečnost. Vaši ljubavni zahtevi su zasnovani na otkrivanju tajne uzvišene ljubavi. Vaš ljubavni ples je let ka nepoznatim prostransvima vaše duše, do samog žarišta ljubavi. U vama osećanja ključaju, senzibilni ste i mistični. Ključeve vašeg srca ne dajete olako, na vašem partneru je da otkrije vašu tajnu i pronikne u samu misteriju magije ljubavi. Vi ste čarobnica , vi ljubav činite magičnom. Kada pronađete svog saigrače u plesu ljubavi, i poklonite mu ljubav, tada je to najjače i najdublje i najtrajnije stanje samog doživljaja ljubavi, koje jedno smrtno biće može da doživi. Na vašem podijumu ljubavi pleše sama Boginja ljubavi sa svojim Bogom ljubavi. Vi ljubav činite Božanskom, svetom i apsolutnom.
Žena sedmica je mistična. Večna tajna muškarcima, sve do trenutka dok ne poželi sama da se otkrije. Ona je druželjubiva, inteligentna, kreativna. Stalno potpiruje svoju maštu , eksperimentiše u traženju mističkih zadovoljstava. Ova originalna osoba od rane mladosti je u porazi za osobom koja će prvenstveno zaintrigirati njen intelekt. Žena sedmica veruje da se glavna erogena zona nalazi u glavi. Za nju nema tabu tema. Sklona je šaputanjima na jastuku koji izluđuju njenog partnera.
Muškaraca sedmicu, žena prvenstveno zanima kao osoba, tek kasnije on uključuje i erotsku zainteresovanost. Strpljivo osvaja, voli duga udvaranja, dugu predigru. Svoju strast prema partnerki ispoljava na krajnje maštovit način. Ono što ga najviše privlači su egzotični erotski eksperimenti i i iskustva.
Ljubavna iskra sedmice: „ Opijaš me lepotom svoga bića, ljubavna iskustva sa tobom potpuno su čarobna.“

Bioritamski broj 8

Vi ste osoba snažne volje. Vaša magnetska privlačnost se snažno oseća u široj okolini. Za vas je zavođenje neposredno, otvoreno polje. Odmah bacate sve karte na sto, i isto očekujete od partnera. Vi ste otvoreni, direktni, i potpuni u svom predstavljanju sebe. Emocije pokazujete otvoreno i vešto. Sa vama partner uvek zna na čemu je. Za vas osnova ljubavnog plesa je tesna veza strasti, poverenja i vernosti, ne pristajete na polovičnost. Neophodno vam da vaša ljubavna veza bude snažna, jaka i sposobna. Takođe jako vam je bitno da delite jačinu vaše ambicije sa svojim ljubavnim partnerom. Vi ste simbol uspeha i birate isključivo veze koje će vam omogućiti da ostanete na svom putu užitaka. Vi ste toplo biće koje za meru života jedino bira količina radosti koju svakodnevno doživljava. Život osmice je uvek suvereno u njenim rukama.
Žena osmica, muškarce privlači svojim hodom, smehom, pogledom. Dok se kreće isijava svoju bezgraničnu seksipilnost. Energična je i dosledno sledi impulse svog tela i srca. Ona voli snažne i izdržljive muškarce. Ovo je žena bez predrasuda i uzdržanosti u spavaćoj sobi. Ona je svesna svoje magnetske seksualnosti i savršeno istražujej jake tačke zajedničkog zadovoljstva. Voli luksuzni crni veš, visoke potpetice.
Muškarac osmica je najmuževniji muškarac. Strasven je, snažan, jak i pruža neslućena zadovoljstva. On je prava seks mašina. Često ne zna da kontroliše svoje strasti, pa od njega možete da očekujete i grubu igru. Ovaj čovek je takođe izuzetno ljubomoran i incidentan. Pa ako se odlučite za ovog muškarca budite spremni za raznorazne izazove i iznenađenja.
Ljubavna iskra osmie: „ Ako voliš nekoga reci mu to. Pričaj mu koliko je tvoj svaki dan, sat , svaki tren tvog života savršen jer pored sebe imaš dragulj u osobi koju beskrajno ceniš i voliš.“

Bioritamski broj 9

Vaše srce je romantično i strastveno. Vi volite da širite dobrotu oko sebe, pa u skladu sa tim cenite dobru volju drugih ljudi, ponajviše njihova dobra dela. Uživate u osećaju da vas partner i prijatelji poštuju. Vi ste odana i srdačna osoba, nadasve velikodušna. Po prirodi ste sentimentalista. Imate snažnu potrebu da vam partner stalno i iznova potvrđuje ljubav koju oseća. Vrlo ste intuitivni i lako zavodite. Ljudi vam daju svoje poverenje jer ih vi volite zbog onaga što jesu. Za vas je život saradnja sa svim ljudima otvorenog srca jer vi ste sami najveće srce čovečanstva. Izraziti čovekoljubac. Dok izvodite vaš veličanstveni ples na podijumu ljubavi, ceo univerzum se veseli i voli zajedno sa vama.
Žena devetka je ženstvena, senzualna, intuitivna i nadasve romantična. Njene ženske čari su u njenoj izuzetnoj koketnosti. Sanja o večnoj ljubavi, o Gospodinu Pravom koga i upoznaje tek posle brojnih razočrenja u mladosti. Voli da udovoljava partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno. Vođenje ljubavi sa svojim partnerom za nju nešto lepo i uzvišeno. U ljubavnom plesu privrženija je klasičnim koracima, mada kad emocije prorade ume da bude izuzetno maštovita.
Muškarac devetka je prvenstveno emotivan, strastven ali i nestabilan. On je sanjar koji vas poziva u šetnju pod mesečinom, strastveni ljubitelj poezije, poeta na delu. Kad se zaljubi postaje pokoran. Fantazija koja ga uzbuđuje je fantazija o dominantnoj ženi, njegovoj gospodarici. Obožava da ga hvalite, naročito njegovu muškost i kvalitete.
Ljubavna iskra devetke: “ Obožavam da delim ljubavnu čaroliju sa mojim voljenim, volim ga apsoltno i beskarajno.”

Želim vam Okeane Ljubavi!!!

Numerolog Danijela Manojlović1013221_423982137705092_1812495927_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s