<3 U carstvu Veličanstvene Lamat, Čudesne Žute Zvezde <3

1513209_251348811697904_659458321_n
DOBAR DAN SVIMA I SVEMU ŠTO POSEDUJE ŽIVOT! HAJDE DA SE IGRAMO!
22. 11. 2014. PLANETA ZEMLJA, SRBIJA, BEOGRAD

I dalje se nalazimo u valu Belog Ogledala, moć ovoga vala je MOĆ BESKRAJA! Ja ću ovu moć beskraja iskoristiti da se beskrajno radosno igram, smejem i uživam u sebi i svemu što me okružuje. Kako ćete vi iskoristiti ovu moć beskraja, zapitajte sebe?
Danas se nalazimo na jedanestom polju u valu, u carstvu spektralnog tona oslobađanja, sa Solarnim pečatom , Sudbinom dana u Žutoj Zvezdi, divnoj Lamat. Sudbina dana je Spektralna Zvezda , ona vodi sebe, što će reći da je i vodič dana Zvezda, jupiiii jeeeeeeee Ovo je savršen dan da sve što osetimo da nam više ne služi rastvorimo sa ciljem da ulepšamo sebe i svoj svet. Način na koji se danas oslobađamo u skladu sa sjajnom nam Zvezdicom je umetnički način, kroz sve što se zove umetnost. Da bi iskoristili ovaj dan u potpunosti probudite vaše umetničko biće, oživite ga na način koji je vama najbliži i pustite ga u svet. Na taj način vi danas dajete svetu, a za uzvrat ćete dobiti mnogostruko više lepote i steći moć elegancije . Moć elegancije vam je danas data na dlanu i jako želi da vam služi, ali da bi zakon privlačenja delovao i da bi se uspešno povezali sa Zvezdom, trebalo bi da se fokusirate na ono što kooperativno sa elegancijom , a to je sve što u vama budi reč umetnost, to su svi instrumenti, elementi kroz koje vi ulepšavate sebe , svoj dom, porodicu, ma celi svet oko sebe. Ključne reči su umetnost, lepota, ulepšavati, elegancija. Fokusirajte se, poklonite vašu svemoćnu pažnju ovim pojmovima i uživajte u svemu što rezonuje sa istim i na taj način ćete dobiti još i još i još lepote u svom životu, vaša lepota će se umnožavati. Npr. Mica zna da savršeno dobro kuva, svi uživaju u njenoj hrani koja je neizmerno ukusna i istovremeno isto toliko dekorativna, prelepo izgleda u tanjiru. Mica zna da u je ona vrhunski umetnik u kulinarstvu. Ona zna da ona bezuslovno voli da ulepšava svete trenutke sa njenim bližnjima, ona to veličanstveno radi kroz umeće ulepšavanja obroka i to čini za njeno i dobro svih oko nje. Mica zna da je to samo jedan od njenih načina na koji će širiti lepotu, ulepšati svet svojim doprinosom.
Uživajte umnožavajući lepotu u ovom danu , šireći je dalje u svom okruženju , što više načina iznađete da je širite, to će lepota u vašem životu sve više i više rasti.I što više lepote bude oko vas, što vas duže čista lepota bude prožimala i neometano postajala deo vas , sve do tada dok se nestopite lepota i vi u jedno celo. Tada daaaaa, vaš svet će se prolepšati, on će lako i jednostavno procvetati, čućete samo najlepše načine na koje se vaš svet izražava, najlepše reči na koje on komunicira sa vama, vaš pogled će postati pogled Majistora Lepote Življenja.
Da bi uživali u beskrajnoj moći elegancije, izaberite da vaša percepcija stvarnosti u ovom danu bude Lepota. Pa šta je za vas lepota, kako miriše lepota, kakav je dodir lepote, kako ona izgleda, zapitajte se , razmišljajte i vaš svet će se preobraziti lepotom vaših misli i osećanja u Svet Uzvišene Lepote , u sve ono što podrazumeva svet Elegancije u kome uživa prekrasna Manik, Žuta Zvezda. Moć Elegancije podrazume unutrašnji osećaj za harmoniju, želju da se sve transformiše u lepotu. Zvezda nam daje sposobnost da dodamo malo zvezdinog praha, sjaja i tako damo višu vrednost našoj kreaciji, a sve to u tren oka. Pa šta god danas da radim, biram da radim, kreiram kroz umetnost i biram da isijavam, oslobađam lepotu u svet, isključivo na način koji je u skladu sa mojim najvišim dobrom na svim nivoima i dimenzijama mog postojanja i dobrom svh i svega, jeste dobra afirmacija dana.
Snaga današnjeg dana je Crveni Nebeski Šetač, Ben, Skywalker. Naša snaga dana je u budnosti, jer Skywalker je kurir svetlosti, on nam daje sposobnost da putujemo kroz vreme i prostor. Tako da je danas idealan dan da evocirate neke predivne uspomene, srećne trenutke iz vaše prošlosti ili da putujete u budućnost i družite se sa savršenom, najsrećnijom i najzadovoljnijom verzijom Super sebe i Super sveta koji vas u budućnosti okružije. Naravno sva putovanja se dešavaju u sadašnjem trenutku, sa uvek prisutnim saznanjem da je sve U SADA I OVDE locirano, da se iz svesne trenutne tačke sve moćno stvara.
Danas nam Šetač daje moć i snagu da transformišemo naš prostor koristeći vreme kao saveznika. Šetač nam daje budnost i snagu da se otvorimo i u treptaju oko saznamo šta je sve to što čini naš izabrani put i spoznamo da li je to dobar put za nas ili ne. A ako se ispostavi da je izbor bio loš, Šetač nam daje snagu da lomimo tlo pod nogama i ako je potrebno da se vratimo i napravimo bolji izbor.
Podržava nas danas Chuen, Plavi Majmun. Znači naš kec u rukavu danas je snaga humora. Smejte se sebi i svojim nesavršenim akcijama, igrajte se sa svojim humorom i šarmom. Pošto nam danas fokus izaziva Belo Ogledalce, Etznab, čije su ključne reči odražava, beskraj, red, perfekcija. To znači da će vam danas specijalno bosti oči, metaforički rečeno, sve što nije u savršenom redu u bilo kom segmentu vašeg života, da li je to posao, porodica, moje telo, odnos sa drugim ljudima oko mene, ljubavni odnos… Danas da bi uspostavili ravnotežu na svom putu kroz ovaj čudesan dan Veličanstvene Manik, reflektujte igru u svet tako što ćete se igrati, i steknite moć beskraja i magije kroz moć eleganciju.
Danas se što više smejte svojim nesavršenostima koje ste tako jasno uvideli, posvetite im pažnju i koristite sav svoj šarm da kroz igru i kroz smeh koji dolazi iz dubine vaše duše, lako i radosno preobrazite sve što nije bilo u vašem osećaju u redu, da preobrazite u perfektni osećaj balansa, radosti i zadovoljstva, lepote za sebe i svet oko sebe.
1526139_253300028169449_1084122502_n
Volim vas,
Hvala vam,
Hvala vam beskrajnooooooooooooooo!!!!!!!!! 

2 thoughts on “<3 U carstvu Veličanstvene Lamat, Čudesne Žute Zvezde <3

  1. Aaaaaaaa a ja ceo dan ribam kucu, namestam, pomeram, kupila materijale da sijem zavese i stolnjak! Zaboravila sam da je zvezda 🙂
    :****
    Srecom, Zvezda nam daje elegantno resenje za sve (ne zato sto sam ja zvezda i sto sam lenja :)), make it simple and shiny!
    Ljub ljub ljuuuub

  2. Ovaj tekst posvećujem našoj Veličanstvenoj Ritmičkoj Zvezdici Staši! Sijaj i uživaj u lepoti svog postojanja, na svim nivoima i dimenzijama u kojima Ti večno
    Jesi Master the Art of living, VELIČANSTVENA MANIK 🙂 ❤ ❤ ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s