<3 BOŽANSTVENO DRUŽENJE SA LUNOM, CRVENOM DAMOM, KRALJICOM SVETA EMOCIJA <3

9016204944_8eb888cd04a6ae9d4b13672206fc4a5773bf137bec

DOBAR ČUDESNO LEP DAN ŽELIM SVEMU ŠTO POSEDUJE ŽIVOT!
23.11. 2014. PLANETA ZEMLJA, BEOGRAD.
Danas se nalazimo u carstvu Crvene Lune, Čudesne Muluc.
Ključne reči koja opisuju Lunu su životni tok, pročišćava, Univerzalna Voda.
Luna : JA SAM TVOJA OSEĆANJA I TVOJA SVESNOST, JA TI POMAŽEM DA SE SETIŠ BOGA!
Snaga Lune leži u našim osećanjima, ona je naše osećanje. Ona je svet naših emocija i čeka da joj dopustimo da uđe u nas, strpljivo čeka da se stopimo sa svojim emocijama. Ko je danas hrabar, neustrašiv i prihvati svoj svet emocija, znajući da je bezbedan u popunosti, jer kroz ovu emocionalnu avanturu ga vodi sama Boginja emocija. Baš ti kao dar dobićeš Luninu moć, MOĆ UNIVERZALNE VODE, moć sve prisutne vode koja ČINI veći deo nas i Planete Zemlje. Voda ispunjava mora, reke, okeane, jezera, sva živa bića, ona je naše suze, naš znoj. Luna je kraljica Voda što život daju, Luna je kiša i bujice tok, ona hrani bilje i cvetanje trava.Kako moćno ovo zvuči. Vredi se prepustiti svetu emocija. Hajde da se igramo!!! Na ovom putu Luna će nas učiti da se emocije mogu menjati kao plima i oseka. Luna kaže : Baš kao voda osećanja treba da teku da bi ostala zdrava. Za zdrav i neometan tok pustite svoje emocije da teku, stavite ih u akciju neka slobodno putuju, ne zadržavajte ni jednu , samo uživajte u osećanjima koja svaka od njih pruža u potpunosti. Pusti i uživaj!!!! Luna : U MOM SVETOM TOKU JE ZAJEDNIŠTVO SVEGA, POZNAVATI MENE I MOJE BESKRAJNE MOĆI ISCELJENJA JE ODBACIVANJE SUMNJE I ULAZAK U TOK ONIH KOJI VERUJU! HVALAAAAAAAAAA BESKRAJNOOOOO!!!!!!!!!!!
ed184742a6a9587ce472a077f0bc32e8
Današnja muzika koja prožima svaku ćeliju našeg postojanja je Kristalni ton saradnje. Ova muzika univerzalizuje životnu energiju. On nam pomaže da u potpunosti razumemo život naših emocija u svim segmentima našeg života . Kako? Tako što ćemo slobodnom voljom pristati na saradnju. Na taj način danas posvećujemo sebe svemu što poseduje život . Posvetimo se našim tako stvarnim, živim emocija, saslušajmo ih, one nose važne poruke, specijalno za nas pisane! Pa šta vam vaše emocije poručuju?
Kroz pustolovinu u carstvu Emocija , naš vodič dana je Imix, Crveni Zmaj. Zmaj veruje životu bezuslovno jer on zna početak vremena , zna odakle smo došli i kuda idemo. Zmaj nas danas hrani izvornom energijom, on nas u potpunosti podržava na našem putu i šapuće da smo svi mi Božija deca i da smo u Božijim očima svi veličanstveni i jednaki.
1393100_251395025026616_1679726964_n
Podržava nas da pričamo o svojim osećanjima , našim emocijama, da negujemo sebe i da pričamo drugima o svojim otkrićima u svetu emocija, da pričamo o svojim osećanjima i da ne brinemo ni zbog čega, jer svi potičemo iz Jednog i svi se vraćamo prvobitnom izvoru. ZATO PUSTI VEČNOST KOJA NEMINOVNO TEČE DA BUDNO TEČE KROZ TVOJ SVET, HRANI SE SAMILOŠĆU, BUDI SAMILOST, PROBUDI U SEBI SUŠTINU DA SE SVE VEČNO PONAVLJA, DA NEMA KRAJA, VEĆ SVEŽEG NOVOG POČETKA.

Danas naša skrivena snaga leži u polju Ljudskog Bića. Danas se naša snaga budi kroz našu blagonaklonost , ljubaznost, spoznaju da je naša slobodna volja jedini faktor koji utiče na sve naše dnevne izbore, korake koje pravimo po stazi Emocija. Zato birajmo da mudro pravimo naše izbore, da mudro koračamo u skladu sa našim najvišim dobrom i dobrom svega što poseduje život. Izaberimo da koračamo isključivo stazom DOBROBITI na svim nivoima i svim dimenzijama našeg postojanja, u potpunosti zaštićeni i sigurni od vega što nije u skladu sa našom dominantnom namerom da se osećamo DOBRO!
tumblr_lo2awjHsGi1qjnc56o1_500
Danas nam pažnju izaziva, skreće ka sebi Plava Oluja. Ona nam poručije da je baš SADA savršen trnutak da menjamo svoj spoljašnji svet, tako što ćemo promeniti svoj unitrašnji svet. Ona nam pomaže da osvetlimo svoju jedinstvenu istinu koju su skrivale naše iluzije. Ona nam daje moć Samo-ostvarenja. Ona nam danas pokazuje sve što je poremećeno u našem svetu, tačnije rečeno sve što nije naša istina, sve naše iluzije. A jedini cilj Oluje što nam osvetljava naše iluzije je da ih mi uvidimo i transformišemo u našu istinu. Oluja nam danas daje snagu da transformišemo sve što nam se nesviđa i sve sa čim ne pulsiramo u istini, U NAŠU ISTINU. Oluja ti daje mogućnost da uvidiš danas sva svoja uverenja, misli, obrazce koje si preuzeo ne razmišljajući da li su oni u skladu sa tvojim najvišim dobrom, tvojom svrhom , tvojom stazom , tvojim životnim putem, SA SVIM ONIM ŠTO TI IZVORNO JESI. Poveži se sa sobom u tišini svoga uma jer samo je tamo mirno i tiho i oslušni sve ono što ti Jesi. Oslušni želju svoga srca, zapitaj se ko si ti, koja je tvoja svrha, koja je tvoja životna staza, šta je ono što ti želiš, voliš, kada si bio najsretniji, šta te uzbuđuje, šta te motiviše, koji posao voliš da radiš, koji su to trenuci kada za tebe vreme prestaje da postoji. Ali zapamti, Oluja je veoma jaka, ne podcenjuj tvoja postojeća uverenja, podsvesne programe, obrasce ponašanja kojima si tako dugo bio izložen i koje si nesvesno tako dugo hranio. Zato ću ponoviti još jednom , samo je unutar Oluje tiho, osami se , posveti sebi deo dana u druženju sa sobom, utišaj um i tek tada se upusti u bezbedno putovanja kroz sopstveni čudesni unutrašnji svet.
eea82fa410bc0bc62b813a9dd86e8265
Danas nas u potpunosti podržava u svemu onome što radimo, u svemu ma gde se mi danas zaputili i sa kim god mi delili ovaj naš dan, BelI Pas, Oc. Kuca nam daje sposobnost da volimo bezuslovno sve što mi Jesmo, da volimo naše Malo Ljudsko Ja i celi svet koji smo stvorili oko sebe, sve što nas je danas zateklo na pozornici našeg Života u Sada i Ovde. Ona nas uči da volimo bezuslovno naš život, ma kakav on bio, da mu se zahvalimo i biramo da Jesmo u harmoniji sa njim. Beli Pas nas uči da budemo lojalni sebi i da volimo iz srce, čak i u onim trenucima kada nam emocije kažu da uradimo drugačije. Pas nam pokazuje da je u svetu svih naših odnosa voditi i pratiti kompatibilan odnos, i da volimo svaku od uloga koju igramo u dato trenu, birajući da to uvek pulsira sa našom sopstvenom istinom i sa našim najvišim dobrom i dobrom sveta oko nas.
1457707_242505712582214_220187920_n
Ja volim bezuslovno sebe i svet oko sebe!
Ja sam zahvalna sebi i svom životu koji je me uvek podržava da Jesam!
Ja opraštam mom malom ljudskom Ja i volim ga bezuslovno!!!
Ja prihvatam u potpunosti svet svojim emocija, puštam ih da teku snagom Univerzalnog toka.
Sve teče, sve se menja, svet je u stalnoj promeni, ja prihvatam sopstvenu promenu kao deo svemoćnog toka, promenu koja je uvek u skladu sa mojim najvišim dobrom!!!
Ja Jesam!
Hvala!!!

1003794_246825472150238_230164790_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s